KÄÄNNÖKSET

lyhty.jpg

Pohditko markkinointitekstien kääntämistä toiselle kielelle? Ovatko suomenkieliset tekstisi ammattiavun tarpeessa?

Kun tarvitset pikaisia käännösratkaisuja, voit soittaa minulle numeroon 040 535 9175 tai jättää viestin sähköpostiini eemeli@eemelijylha.fi. Erikoisalani ja työkaluni näet tarkemmin täältä.

Periaatteeni on, että hinnoittelen työt, en tunteja. Alla oleviin hintoihin voivat vaikuttaa myös esimerkiksi käännettävän asiakirjan tiedostomuoto tai aihe.

KÄÄNNÖKSET ENGLANTI–SUOMI

Kaikkien rakastama Ameriikan mantereen puhetapa eli niin kutsuttu englannin kieli kääntyy käsissäni helposti Oulun murteelle (tai tarvittaessa suomen kielelle).

Käännökset alkaen 55 €/sivu (1600 merkkiä)

KÄÄNNÖKSET SUOMI–ENGLANTI

Käännän asiakirjoja myös suomesta englanniksi. Käännöksiin sisältyy ulkopuolisen henkilön tekemä kielentarkistus.

Käännökset alkaen 55 €/sivu (1600 merkkiä)

KÄÄNNÖKSET JAPANI–SUOMI

Maapallon toisella puolella aakkoset tavataan kryptata huolellisesti salakielelle. Mikäli Japaninmaasta saapuvat viestit ovat sinun silmillesi aivan käsittämätöntä kiinaa, voit antaa ne minulle ja teen niistä kotoisia ja suomen kielisiä.

Käännökset alkaen 55 €/sivu (400 japanilaista kirjoitusmerkkiä)

OIKOLUVUT JA KIELENTARKISTUKSET

Unohdit siis pilkut ja isot kirjaimet? Oikoluvussa teen tekstillesi täydellisen kielenhuollon. Kielentarkistus sisältää oikoluvun lisäksi tekstin rakenteen korjausehdotukset sekä sisällönmuokkaukset asiakkaan toiveiden mukaan.

Oikoluvut alkaen 5 € / sivu (1600 merkkiä)
Kielentarkistukset alkaen 10 € / sivu (1600 merkkiä)

MUU PALVELU – MIKÄ?

Puuttuiko listaltani tuote? Ei hätää! Ikiaikaisen perinteen mukaan asiakas voi siirtää omalta pankkitililtään minun pankkitililleni sovitun määrän rahallista korvausta, ja minä teen tuota suoritetta vastaavan sovitun työn.

Kaikkiin hintoihin lisätään alv.

YHTEYSTIETONI LÖYTYVÄT TÄÄLTÄ